Menu

Dette tilhører en gruppe lægemidler kaldet 'selektive serotoninoptagelsesinhibitorer' (SSRI'er)

3 Comments


Denne medicin bruges til for tidlig sædafgang hos mænd. selvom det siger mænd, er jeg sikker på, at det kan bruges til transkønnede kvinder med peniser, som enten ikke har råd til eller ikke vil foretage seksuel organkirurgi. det fremmer sædafgangsforsinkelse gennem arbejde med hjernen. aldersgruppen de foreslår, at folk med peniser kommer på, er 18-64. Jeg tror, det er en bred vifte og dækker mange generationer af mennesker.

Hvordan fungerer det?

Køb Billig Priligy

det blokerer ssri og ssri-blokering bruges også til angst i mental sundhedsbehandling for alle køn. denne medicin kan få dig til at besvime, og besvimelse kan relateres til fald og skader baseret på hvad du laver, og hvor du er, før besvimelsen begynder. foreslår at tage normale besvimelsesforholdsregler, hvis du bemærker, at denne bivirkning sker med dig. du har brug for en recept for at få denne medicin. det kan ikke købes i håndkøb.

Bivirkninger

Det har også andre bivirkninger, der kan ske. det kan forstyrre din vejrtrækning, det kan give allergiske reaktioner som hævelse og nældefeber og kløe og udslæt. de siger, tag ikke medicinen, hvis du er kvinde. men de betyder sandsynligvis ikke tag det hverken hvis du ejer en vagina, eller hvis du for det meste bruger østrogen eller producerer en masse feminine hormoner. der er en hel del andre måder, de ikke vil have dig til at tage det på. hvis du har disse ting, skal du bede din læge om at få et alternativ. hjerteproblemer, leverproblemer, lavt blodtryk, besvimelse udsat, under 18 eller over 65, lactoseintolerance og også intolerance over for nogle sukkerarter. grunden til, at de siger, at du ikke tager det som kvinde, er fordi det endnu ikke blev testet på kvinder, og de ønsker ikke, at patienter eller kunder eller mennesker tager nogen chancer. de har ikke testet medicinen på mennesker under 18 eller over 65, og det er grunden til, at de har de specifikke aldersbegrænsninger for, hvem medicinen er til, og hvem den ikke er til.

De vil sikre sig, at du anvender god medicinpraksis. Brug ikke hvis udløbet. hvis det er brudt, før du åbnede det, eller hvis det er beskadiget på nogen måde. hvis det er tilfældet, behøver du ikke at se lægen, skal du bare gå til den apotek, du har fået det fra, og påpege dem det og lade dem tage det derfra. de vil også have dig til at tale med din læge om et par ting, inden du tager medicinen.

Forholdsregler

Hvis du laver rekreative stoffer, vil de uden tvivl have dig til at tale med lægen først. denne medicin fungerer ikke godt sammen med nogle af de rekreative stoffer derude, så de vil sikre sig, at du ikke laver nogen kontraindicerende ting. nogle lægemidler er okay at tage med denne medicin, men der er en kendt bivirkning af ekstra svimmelhed, hvis det tages, så det er noget at være opmærksom på. dette kan omfatte valium og andre smertestillende medicin. selvom ssris ligner det, de behandler for angst, hvis du bliver behandlet for depression, vil de vide det, fordi de sandsynligvis ikke vil have dig på dette. sandsynligvis fordi det er for lig med depression meds, og de har brug for at finde et andet alternativ.

Tags: , , , , , , ,

3 thoughts on “Dette tilhører en gruppe lægemidler kaldet 'selektive serotoninoptagelsesinhibitorer' (SSRI'er)”

  1. Boye Poulsen siger:

    Min personlige læge ordinerede mig flittigt i de sidste 6 år. Mit sexliv forbedrede sig 100% uden skadelige bivirkninger, fordi jeg er en atletisk og sund fyr. Mit for tidligt sædafgangsproblem hører fortiden til.

  2. Carl Lund siger:

    Du ville tro, at jeg ikke ville have sådanne problemer som for tidlig sædafgang, fordi jeg er 21. Det er bare pinligt. Jeg var sammen med min kæreste, og jeg kom så hurtigt, at hun dumpede mig. Jeg nævnte det for min læge, og han ordinerede Dapoxetin, kendt som Priligy, og det har hjulpet. Jeg har ikke oplevet for tidlig sædafgang, siden jeg begyndte at tage Priligy.

  3. Ejnar Kirk siger:

    Jeg har altid haft problemer i sengen. Mit problem er, at jeg lider af for tidlig sædafgang. Jeg hørte om Priligy og besluttede at prøve det. Det hjalp mig meget. Jeg føler mig mere selvsikker nu mere end nogensinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *