Menu

Priligy er muligheden for al din seksuelle helbred

6 Comments


Priligy er mærkenavnet Dapoxetine, et lægemiddel, der bruges til behandling af for tidlig sædafgang hos mænd. For tidlig ejakulation opstår, når en mand ejakulerer med meget lidt seksuel stimulering, hvilket kan forårsage problemer i hverdagen for manden og problemer i alle seksuelle forhold, som mannen kan være i. Priligy bruges specifikt til mænd i alderen 18-64. Det fungerer ved at hæmme serotonintransportøren og derved øge serotonins virkninger ved den synkroniserede spalte. Dermed fremmes det ejakulationsforsinkelse. Det produceres og gives typisk i form af 30 eller 60 mg filmovertrukne tabletter, og der kræves en recept. Priligy betragtes som en selektiv serotonin genoptagelsesinhibitor og er også kendt som en urologisk medicin. Der er visse risici forbundet med at tage Priligy. For eksempel bør du ikke tage Priligy, hvis du er allergisk over for dets hovedbestanddel, Dapoxetine, eller hvis du har kendt hjerteproblemer, en historie med besvimelse, eller hvis du tager anden specifik medicin. Derudover kan Priligy blive påvirket negativt af visse psykiske lidelser, såsom mani eller svær depression. Visse antidepressiva kan interagere dårligt med Priligy og forårsage negative bivirkninger. De, der er under atten, bør afstå fra at bruge Priligy, da det anbefales til voksne under 65 år.

Køb Af Sildenafil

Du skal tale med din læge, inden du tager Priligy, især hvis du ikke har oplevet for tidlig sædafgang. Derudover bør du tale med din læge, hvis du også lider af andre seksuelle dysfunktioner, såsom erektil dysfunktion, eller hvis du har haft en historie med svimmelhed fra lavt blodtryk, bruger du rekreative stoffer som LSD eller narcotin. Dette gælder også, hvis du drikker alkohol, nogensinde har haft et psykisk helbredsproblem, har epilepsi, har haft blødning eller koagulation, har nyreproblemer eller er i risiko for højt tryk i øjet. Du skal også informere din læge om enhver anden medicin, du tager, inklusive dem, der overvejes over disk eller urte. Der er en række medicin, der måske ikke tages i forbindelse med Priligy. Hvis du mener, at du har spist en af disse ud over Priligy, skal du stoppe med at tage den med det samme og vente 14 dage, før du genoptager dit forbrug af Priligy. Når du stopper med at tage Priligy, skal du desuden vente syv dage, inden du begynder at tage sådanne medicin. Desuden kan du ikke konsumere grapefrugtjuice, mens du tager Priligy, da det kan øge niveauet af medicinen i dit system. Bortset fra det kan Priligy tages med eller uden mad, skønt du skal drikke mindst et fuldt glas vand, mens du tager medicinen. Endelig skal du undgå at drikke alkohol. Da dette er en medicin, der sigter mod at forhindre for tidlig ejakulation, bør den ikke forbruges af kvinder. Priligy indeholder også laktose, så du skal tænke over, før du tager den, hvis du betragtes som laktoseintolerant.

Tags: , , , , , , ,

6 thoughts on “Priligy er muligheden for al din seksuelle helbred”

 1. Kjeld Lassen siger:

  Først troede jeg, at jeg aldrig ville tage dette, fordi jeg ikke troede, at jeg nogensinde ville helbrede min for tidlige ejakulation, men jeg blev behageligt overrasket. Disse ting fungerer, og nu har jeg ikke haft nogen klager fra mine partnere. Jeg vil anbefale dette til enhver fyr, jeg kender.

 2. Daniel Baek siger:

  Jeg prøvede at tage priligy for første gang i sidste uge, og det fungerede utroligt godt. Kunne ikke være mere tilfredse med dette stof, og jeg vil bestemt anbefale nogen at prøve det. Ingen klager eller dårlige bivirkninger!

 3. Kresten Winther siger:

  Jeg brugte priligy i den sidste måned, og jeg er begyndt at se gode resultater, mig og min kæreste har det bedre seksuelt, og jeg ser mig selv sidde længere i sækken, og jeg kan sige, at jeg er mere selvsikker, og jeg har det bedre med mig selv og min præstation.

 4. Sigurd Jeppesen siger:

  Nogle gange er jeg bare for tidligt til spillet. Jeg har brugt Priligy i et stykke tid, og det har lovet at sige det mildt. Det giver mig mulighed for at vare længere og kontrollerer overstimuleringen i soveværelsesafdelingen. Mine partnere sætter pris på det, og jeg har fået et stort løft i ego.

 5. Stig Thorup siger:

  Det var en kold decemberaften. Jeg kunne lugte mine naboer Bill og Jens pejs, selv gennem uldtørklædet, der dækkede mit ansigt, da jeg passerede deres hus på vej til min. Gamle, ydmyge, et af de sidste par murhuse i byen, et stort karnappue besatte det meste af siden af Bill og Jens hus synlig for forbipasserende. Selvom den var gardineret, var karvinduet gennemsigtigt nok til at jeg kunne se deres skygger. Bill og Jen bankede på støvler! Jeg spiller ofte den tredje i deres forhold, så jeg besluttede at poppe ind på dem. De var glade for at se mig. Bill og jeg, begge i 30'erne, har haft vores problemer med for tidlig ejakulation, og ved indgangen tilbød Bill mig min sædvanlige dosis Priligy. Som altid var jeg hårdt på færdiggørelsen, hvorved både Bill og Jen var tilfredse.

 6. Jim Truelsen siger:

  Min mand er for nylig begyndt at tage Priligy for hans for tidlige ejakulationsproblemer. Vores sexliv er tilbage til det sted, det engang var, og jeg er mere end glad. Dette er en fantastisk løsning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *