Menu

Propecia: Lær om alle fordele og ulemper ved dette stof

6 Comments


Brug af Propecia har reddet mit liv. Det hjælper dig med at vokse dit hår tilbage ved at reducere omdannelsen af testosteron til dihydrotestosteron. Da jeg var i midten af teenagere, begyndte jeg at skaldet i kronen på mit hår og templerne. Jeg vidste aldrig, at der var en måde at stoppe dette på. Ved at tage 1 mg Propecia om dagen, vil jeg sandsynligvis aldrig miste mit hår. Bivirkningerne repræsenterer kun en lille mængde mennesker. Erektil dysfunktion, flydende sæd og humørsvingninger har forekommet hos patienter, men jeg har ikke vist nogen af disse bivirkninger. Jeg har været på propecia i de sidste 4 måneder. Normalt kan en person tage propercia og bemærke forbedring af deres hår omkring dette tidspunkt. Imidlertid kan nogle mennesker tage op til et år. Jeg planlægger at få en hårtransplantation for at styrke min brug af propecia og genvinde alt mit hår. Jeg køber propecia fra HIMS, et websted, der sælger rogaine, propecia og andre hårtabsprodukter. Jeg betaler omkring 90 dollars hver 3. måned, og der er rabatter for nye kunder. Propecia er en lille pille, og jeg har næppe brug for at drikke noget vand med det. Selv præsident Donald Trump tager propecia for sit hårtab. Propecia bruges også til en forstørret prostata, men det er normalt i større doser. Når du holder op med at tage propecia, vender dit hårtab tilbage til den måde, som det ville have været før du anvendte medicinen. Så det er vigtigt, at du er vedholdende med at tage din medicin. Propecia er også godkendt af FDA og er en af de eneste godkendte hårtabsmediciner, hvilket gør det sikkert. Lad ikke hårtab få dig ned. Når du bruger HIMS til at få propecia, får du det leveret til din hoveddør. Du har en online konsultation med en faktisk læge, og de fortæller dig om dit hårtab og hvad du kan gøre for at forhindre det. Ingen snore knyttet. Propecia er blevet brugt af mænd siden 1997, hvilket betyder, at hvis du starter det nu, kan du sandsynligvis holde dit hår i det meste af, hvis ikke, resten af dit liv. Propecia blev oprindeligt godkendt i 1992, men i 1997 blev FDA vurderet fuldstændig som sikker. Flere skuespillere bruger propecia, såsom komiker og skuespiller Russell Brand og komiker Pete Davidson. Det kan forårsage mere erektiel dysfunktion hos individer, der er over 60 år, men hvis du er en ung mand, der søger propecia, vil du ikke have en høj risiko for at tage medicinen og ikke være i stand til at have sex. Resultaterne af propecia kan sammenlignes med et andet hårtabsmiddel, som ikke er godkendt af FDA til hårtab, hvilket er dutasterid. Dutasterid tages normalt i større doser. Når du tager propecia, bliver du undertiden bedt om at stoppe medicinen, mens du prøver at få din ægtefælle gravid på grund af unormale forhold, der er rapporteret hos en baby eller graviditeter, når nogen tager propecia.

Propecia Reseptfritt I Danmark

Tags: , , , ,

6 thoughts on “Propecia: Lær om alle fordele og ulemper ved dette stof”

 1. Richard Thrane siger:

  Hvem giver en skit om, at deres pik ikke fungerer, når de går skaldet ?? propecia hjalp mig med mine hårtabsproblemer, som gjorde det muligt for mig at fokusere på at få min pik til at fungere.

 2. Poul Jeppesen siger:

  Propecia er en livredder, jeg havde brug for tilliden, da jeg begyndte at miste mit hår, og dette produkt gjorde det muligt for mig at få denne tillid tilbage. Jeg kan komme tilbage på dating-scenen med den viden, at kvinder vil kunne lide den måde, jeg ser ud på. Mit hår begyndte at falde ud, da jeg var 25 år gammel, og nu har jeg det lyst, at jeg er tilbage på hesten og kan møde nye kvinder og få nye oplevelser, der vil vare livet ud. Jeg håber bare, at jeg kan finde kærlighed på alle de rigtige steder af de rigtige grunde, og det er alt sammen takket være Propecia. Dette er noget, som jeg ser frem til, lige siden jeg begyndte at bruge produktet og begyndte at se produktets fordele lige fra starten. Dette er et meget stærkt produkt, og jeg kan varmt anbefale det.

 3. Christopher Svane siger:

  Jeg har brugt propecia i ganske lang tid nu til at hjælpe med mine alvorlige problemer med hårtab. Dette har været en komplet livredder i mit liv. Det har faktisk bragt alt hår på mit hoved tilbage, og det har helbredet alle mine problemer med problemet.

 4. Arne Ibsen siger:

  Jeg begyndte at miste mit hår for omkring to år siden. Jeg begyndte at bruge Propecia til at hjælpe med at løse problemet, og det har vokset noget af mit hår tilbage ovenpå mit hoved. Også begyndte jeg at vokse mere skamhår, som jeg antager er relateret til stoffet. Hvis ikke, er det bare underligt at have en større busk. Jeg vil alligevel anbefale dette produkt, fordi det har fået mit hår til at se markant bedre ud. Min kone kan lide det, og jeg synes, jeg ser ud som et cool værktøj nu.

 5. Jens Ottesen siger:

  Jeg synes, det er en god løsning på hårtab, men at skulle tage det nogensinde dag kan blive irriterende og dyrt. Også bivirkningerne synes lidt risikable. Jeg hørte ting fra folk om, at det dræber dit sexlyst og andre ting, og det ser ud som en risiko for bare hår. generelt, selvom det ser ud til, at folk synes om dette, og det fungerer, så hvorfor ikke prøve det, formoder jeg, hvis du tyndes.

 6. Sonny Mathiesen siger:

  Propecia er en af få medicinsk godkendte foranstaltninger til behandling af alopecia, men til bekostning af behov for kronisk dosering, bivirkninger og rebound hårtab, hvis det stoppes. Omhyggelige overvejelser af andre medicinske tilstande og livsstilsbehov skal tages stærkt i betragtning, hvis man forpligter sig til kronisk behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *