Menu

Proscar til mænd hjælper med at reducere virkningerne af aldring på prostata og med hårtab

4 Comments


Hvad er Proscar, og hvordan bruges det

Proscar Behandling Af Hårtab

Som du ved, er det vigtigt for mig, at du lever dit bedste liv. Og en ting jeg ved, der begynder at være på mit sind, da en mand, der gennemsøger gennem de tidlige 40'ere, er min prostata. Der er så mange ting, som du skal være opmærksom på og omhyggelig med, og en, som jeg for nylig har hørt om fra min læge, var BHP, eller godartet prostatahyperplasi. I denne artikel vil jeg diskutere en behandling kendt som proscar, som du kan bruge til at hjælpe med at kontrollere dette problem, hvis du har mistanke om, at du måske lider under dette.

Bliv kontrolleret efter 50

Du ved sandsynligvis, at når du rammer 50, er du nødt til at begynde at få din prostata kontrolleret hvert 4. år for at kontrollere for et antal problemer, der måtte komme frem for en ældre herre som dig selv. Og BHP, som er en tilstand, hvor mænd har en forstørret prostata, vil påvirke 50% af alle mænd i alderen 51 til 60. Nå, det er her, Proscar kommer ind. Proscar bruges til at behandle symptomerne på BPH hos mænd. Selv om der kan være andre, ikke-relaterede anvendelser til dette produkt, er dette dets primære funktion.

Sådan fungerer Proscar

Proscar fungerer ved at forhindre en konvertering, der forvandler din testosteron til noget, der kaldes dihydrotestosteron i kroppen. Dette er den samme proces, der forårsager hanmønstret skaldethed og har en lignende aktiv ingrediens til behandling af hanmønstrede skaldethed. Proscar er en recept, der kun skal tages af en mand. Det er giftigt for kvinder og børn, og selvom pillerne vides at være overtrukket, kan enhver brud forårsage, at kemikaliet optages i huden. Dette kan forårsage fødselsdefekter hos kvinder, hvis de udsættes for det, mens de bærer et barn. Hvis dette sker, skal du sørge for, at de ikke tager medicinen, og at de straks vasker hænderne.

Tal med din læge

Som med næsten enhver medicin, du nogensinde vil høre mig tale om, skal du planlægge en aftale med din læge for at sikre, at Proscar er den rigtige beslutning for dig. Der er allergiske reaktioner, bivirkning osv. Hvis du er allergisk over for finasterid eller et lignende lægemiddel kaldet dutasterid, end din læge har brug for at vide det! Og selvom Proscar bruges til at behandle din forstørrede prostata, vil du helt sikkert gerne vide, at denne medicin øger din risiko for at udvikle prostatacancer. Din læge vil helt sikkert dække dette og udføre og af den nødvendige test for at sikre dig, at der ikke er nogen fare involveret i dig på lang sigt.

Hvis du bemærker og type problemer i dine bryster som smerter, udflod af brystvorter, klump, buler eller noget andet problem, skal du gå tilbage og tale med din læge. Dette kan være tegn på mandlig brystkræft.

Hvordan man tager Proscar

Din læge vil også diskutere korrekt doseringsinformation med dig, så sørg for at følge deres instruktion og instruktionerne, der altid er anført på etiketten på den flaske, du har fået til enhver tid. Tag Proscar med et FULL glas vand, og tag det hver dag omtrent på samme tid. Hvis du bemærker, at du har gået glip af en dosis af Proscar ikke udsætter dig for at tage den, skal du tage en dosis i det øjeblik, du bemærker, at du har gået glip af en for at reducere chancerne for, at din krop kommer ud af dens virkninger.

Planlæg en opfølgning

Når du begynder at tage denne medicin, vil din læge sandsynligvis planlægge mange opfølgende aftaler med dig. Dit blod bliver nødt til at blive kontrolleret regelmæssigt for at sikre dig, at medicinen ikke har nogen skadelige virkninger på dig. Du kan også blive testet for at sikre dig, at du ikke bærer et specifikt antigen, der dukker op, når du leder efter prostatacancer.

Opbevares ved stuetemperatur

Proscar skal altid opbevares på et køligt, tørt og mørkt sted, der også er omkring stuetemperatur, der skal holdes i optimal stand. Sørg også for, at hætten forbliver på, og at den er helt lukket. I sidste ende er en forstørret prostata ikke sjov, men Proscar er her for at hjælpe, så hvis du har lyst til dette kan være for dig, og du har bemærket problemer med en mulig forstørret prostata for nylig. tale med din læge, og vær som altid glad og vær sund.

Tags: , , , , ,

4 thoughts on “Proscar til mænd hjælper med at reducere virkningerne af aldring på prostata og med hårtab”

 1. Soren Mortensen siger:

  Proscar fungerer godt til mine hårtabsproblemer og prostataproblemer. Siden indtagelse af denne medicin anvendes Proscar til behandling af symptomer på godartet prostatahyperplasi (BPH) hos mænd med en forstørret prostata. Denne medicin virker ved at reducere mængden af et naturligt kropshormon (DHT), der forårsager vækst af prostata.

 2. Mikkel Andresen siger:

  Proscar – uvidende om de fleste mennesker – kan behandle hårtab ved lave doser. Min far, der mister hår, begyndte at tage medicinen, og det har været en fordel.

 3. Ivar Lind siger:

  Mit hårtab blev nedsat til et minimum, da jeg begyndte at tage Proscar for omkring et år siden. Jeg begyndte at miste mit hår, da jeg kun var 13, så det at være 25 år og ikke behøver at bekymre mig om dette er utroligt for mig.

 4. Robert Buch siger:

  Min læge fortalte mig på min 50-årsdag, at min prostata er større end de fleste herre, og anbefalede mig at tage dette stof, der hedder propecia. Jeg var i stand til at bruge det i et stykke tid og være ok. Først et par måneder senere bemærkede jeg, at håret på hovedet faldt meget hurtigt. Jeg talte med min læge om dette, og lige nu arbejder vi på at finde den rigtige dosis til mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *