Menu

Fordele og ulemper ved Propecia: Er et fuldt hårhår det værd?

3 Comments


Et ærligt kig på Propecia – fungerer det?

Ved du? Propecia er til mænd med hårtab. Mange spekulerer på, hvad Propecia er.

Propecia kan hjælpe med mandlige skaldethed og hårtab. Hvordan fungerer Propecia? Propecia bruges til at binde til det mandlige hormon DHT og til at stimulere hårsækkene. Propecia blev opdaget som en bivirkning af behandling af BPH hos mænd. BPH er godartet prostatahyperplasi. Dette er en sygdom, som mænd alene får. Det blev opdaget, at Propecia også hjalp disse mænd med at genvinde noget af deres hår. Den generiske betegnelse for Propecia er finasterid. Dette fås i Danmark.

Propecia er en én gang dagligt pille, der bruges til behandling af skaldethed i mandlige mønstre.

Køb Propecia Online

Det blev godkendt af FDA i 1992. Hårtab defineres ved udtynding af håret ved kronen, ryggen og siderne af hovedet. Denne tilstand berører kun 50% af den mandlige befolkning. Det påvirker også præsident Trump. Mange af jer har set den lidt skaldede plet, som han har i ryggen, når vinden blæser lige ret !.

Propecia eller finasterid kan forårsage nogle bivirkninger af seksuel dysfunktion.

Det betyder, at det kan forårsage nedsat libido, erektil dysfunktion og en ejakulationsforstyrrelse. Dog er kun 3,8% af mændene bivirkningerne. En anden forsigtighed, som du skal være opmærksom på gravide, bør ikke håndtere Propecia, da det kan forårsage problemer med et mandligt foster. Lad ikke gravide kvinder håndtere medicinen.

Når du begynder at tage Propecia, skal du ikke stoppe.

Propecia stopper tabet af hår, men hvis du holder op med at tage Propecia, vil du miste det hår, du har fået tilbage i den periode. Det ville gå imod alt, hvad du prøver at gøre for at vokse dit hår igen! Du kan undre dig over, hvor meget det koster at tage Propecia pr. Måned. Propecia koster generelt mellem og 0 pr. Måned. Det hele afhænger af den type forsikring, du har. Du skal også overveje din risiko for kræft. Da Propecia kan øge risikoen for mandlig brystkræft. Mange mænd mener, at forurening kan forårsage hårtab. Dette er ikke sandt. Det overskydende testosteron hos en mand er det, der kan forårsage hårtab. Det er også bevist, at hårtab er arvet fra modersiden af familien. Er du nysgerrig efter, hvad Propecia kan gøre for dig? Det anbefales, at du taler til din læge inden for primærpleje, inden du starter Propecia. Der er flere ting, du skal overveje, før du køber. Du kan ikke købe Propecia over disk, og har brug for recept på læger for at kunne købe. Du skal også være opmærksom på de mange bivirkninger, selvom de ikke vedrører dig.

Mange mænd finder ud af, at Propecia fungerer meget godt for dem, og det hjælper med deres selvtillid.

Det er kun et element i et mans arsenal til at hjælpe med hårtab. Nogle mænd vil prøve kosttilskud og laserbehandling, før de taler med deres læge om Propecia. FDA siger, at Propecia er den bedste tilgængelige pille til behandling af mandlige skaldethed. Husk, at selvom du mister dit hår, er Propecia der for dig. Nyd følelsen af, at vinden blæser gennem dit hår igen! Start en samtale med din læge og se, hvad det kan gøre for dig i dag.

Tags: , , , ,

3 thoughts on “Fordele og ulemper ved Propecia: Er et fuldt hårhår det værd?”

  1. Torben Thogersen siger:

    Jeg har aldrig taget Propecia. Baseret på den internetundersøgelse, jeg har set, ser det ud til, at mange har haft en positiv oplevelse med dette stof i at vokse tilbage til hår. Der ser dog ud til at være en anstændig mængde bivirkninger, der ville berøre mig. Selv efter indtagelse af stoffet har mænd rapporteret om problemer med erektil dysfunktion og nedsat libido efter flere måneders ophørt brug. Disse potentielle seksuelle problemer ville være nok til at skræmme mig væk fra at tage Propecia. Men hvis mit hårtab nogensinde skulle komme ud af kontrol, kunne jeg muligvis overveje i fremtiden.

  2. Rolf Carstensen siger:

    Jeg brugte stoffet finasterid begyndende sidste år. Det fungerer, men jeg kan ikke sige meget, da jeg lige startede det sidste år. Jeg håber på få år min hårtabssituation forbedres, fordi jeg savner mit hår. Fra det, jeg har hørt, fungerer det, hvilket giver mig håb.

  3. Poul Olesen siger:

    Efter universitetet begyndte jeg at se virkningerne af at propecia fik sparket i. Det var svært at håndtere, indtil jeg begyndte at tage medicin, som blev anbefalet af min læge. Det har ikke fuldstændigt vendt mit liv tilbage til det normale, men det har gjort mit liv meget lettere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *