Menu

Mist ikke hovedet over hårtab: Propecia – effektiv til behandling af skaldethed hos mænd

6 Comments


Behandling af hårtab ved hjælp af propecia kan øge din risiko for at udvikle prostatakræft. Din læge vil udføre tests for at sikre, at du ikke har andre tilstande, der forhindrer dig i at bruge finasterid på en sikker måde. Tal med din læge om, hvad der kan gøres i fremtiden, hvis det ikke er en mulighed for dig.

Forstørret mænds hårtab: Hvorfor det sker, og hvordan man stopper det

Køb Propecia I EU

Dette kan være et problem på vejen for dig, eller hvis du vil prøve andre muligheder såsom hårtransplantationer. Du kan stadig få udført hårtransplantationer, hvis du vælger det, men risikoen for at miste dit hår og de økonomiske omkostninger ved operationen er meget lavere. De fleste hårtransplantationer udføres af en kirurg, der har erfaring med operationen. Du vil være meget forsigtig med dette, da det kan resultere i at du mister dit hår permanent. Hvor meget koster Propecia Gennemsnitligt forbrug 0 for 1 mg Propecia er omkring 90 dages levering afhængigt af det apotek, du besøger. Lægen vil tilbyde at sende en recept til din apotek, når du har sørget for at følge deres instruktioner til dig til punkt og prikke. Du kan se den fulde liste over læger, som vi regelmæssigt anbefaler her: https://www.drugwatch.com/propecia/ Propecia er en medicin, der er designet til at behandle hårtab hos mænd. Det er sikkert at sige, at mænd vil begynde at stoppe hårtab, efter at de har brugt Propecia til at behandle skaldethed hos mænd. Hårtab defineres ved udtynding af håret, kaldet dihydrotestosteron (DHT).

Propecia: Mirakelmedicin for mænd, når de bliver ældre?

Dette er den del af kroppen, der forårsager hårtab. Grunden til, at Propecia virker, er, at det er den aktive ingrediens kaldet finasterid, sænker niveauet af et hormon, der krymper hårsækkene kaldet dihydrotestosteron (DHT). Propecia med succes Slows mandlige mønster hårtab hos 88% mænd, der tager det. Desuden hjælper Propecia mænd med at genvinde deres hår 68% af tiden. Selvom Propecia ikke garanterer at gendanne dit hår tilbage til sine yngre år, kan det bremse eller stoppe hårtab af mandligt mønster og endda hjælpe med at stimulere genvækst. Hvis du overvejer at tage Propecia, skal du være opmærksom på, at kvinder og børn ikke skal have kontakt med stoffet.

Fordi Propecia indeholder finasterid, kan det være skadeligt for to kvinder og børn, især kvinder, der er gravide. Selvom en kvinde, der er gravid, kun rører ved en smuldret pille, kan den sive gennem det scannede ind i hendes blodbane og forårsage skade på fosteret. Så hvis du planlægger at tage Propecia, skal du sørge for at tage de rette forholdsregler for at holde det væk fra andre. Der er også en chance for at tage Propecia kan øge sandsynligheden for at udvikle prostatakræft. Tal med din læge, så de kan udføre de nødvendige tests for at undersøge for eventuelle forhold, der forhindrer dig i at tage Propecia. Det kan være et alvorligt problem for en mands mentale sundhed, hvis de føler sig deprimerede eller ængstelige som et resultat af hårtab hos mandlige mønstre. Det er ikke let at se virkeligheden ved at blive gammel, og at miste hår er et aspekt af aldring, som ingen kan lide. Mens nogle mennesker muligvis kan omfavne mandlig skaldethed og vælge at barbere deres resterende hår, er andre på udkig efter en løsning, der ikke involverer skaldethed. Nogle mennesker kan også opleve en allergisk reaktion på den aktive ingrediens i Propecia.

Den ideelle behandling til mænd for hårtab. Alle hårtyper er berørt. Mandlig skaldethed (aka AGA eller arveligt hårtab) tegner sig for størstedelen af hårtab hos mænd. En kombination af arvelige hårtabsfaktorer, hormonaktivitet og alder resulterer i en afkortning af hårvækstcyklussen og gradvis krympning af hårsækkene.

Hvis du tidligere har haft en allergisk reaktion på et lægemiddel kaldet dutasterid (Avodart) dig

Tags: , , , , , , ,

6 thoughts on “Mist ikke hovedet over hårtab: Propecia – effektiv til behandling af skaldethed hos mænd”

 1. Harry Bundgaard siger:

  Jeg troede aldrig, at jeg skulle bruge medicin for at hjælpe mig med min hårgrænse, men Propecia blev faktisk min betroede slurce for at hjælpe mig med at holde min hårgrænse fra at blive grim. Jeg beslutter at ændre mit liv ved at tage Propecia i løbet af det sidste år, og jeg er tilfreds med de gode resultater.

 2. Eskild Schou siger:

  Jeg begyndte at opleve hårtab for et par år siden i en ung alder af 28. Dette var utroligt pinligt for mig, og min selvtillid gik stort set ned i kloakken sammen med mit hår. Min læge anbefalede Propecia til mig, og jeg må sige, at jeg har det som en ny person. Næsten alt mit hår er kommet tilbage, og jeg har ikke længere lyst til skallen på den person, jeg var før, og forsøgte konstant at skjule mit hårtab. Jeg oplevede ikke engang nogen bivirkninger.

 3. Tage Nissen siger:

  Jeg var 17, da jeg bemærkede, at håret på mine templer var ved at trække sig tilbage. Det var foruroligende, men følte det okay – indtil det ikke føltes okay. Der kom et punkt, hvor der bare var for meget af mit hoved, da min trofaste frisyre blev tynd. Jeg følte, at alle, til min uendelige forlegenhed, måtte have lagt mærke til det. Jeg kan huske, at jeg følte mig urolig og lidt skeptisk over for at stole på et stof, muligvis resten af mit liv, for et ikke-medicinsk problem. Men jeg troede, at jeg kunne stoppe mit hår fra at falde ud, måske genvinde nogle, som jeg havde mistet, og have et godt hårhår i voksenalderen. Symptomerne startede næsten lige så snart jeg begyndte at tage Propecia. Jeg bemærkede en kedelig, vedvarende hovedpine. Jeg blev ængstelig, depressiv, og min søvn eksisterede ikke. Min penis ændrede sig helt i karakter og var bare ikke den samme; at røre ved det var som at røre ved min albue eller en anden mindre følsom kropsdel, og erektioner var ikke rigtige erektioner længere, hvis de overhovedet skete.

 4. Sophus Poulsen siger:

  Jeg har mandligt hårtab. Jeg har haft det siden jeg var i mine sidste 20'ere. Det har påvirket min selvværd. Så jeg så min læge, og han foreslog Propoecia. Jeg har talt 1 mg dosis i to måneder nu og ser allerede nogle resultater.

 5. Oskar Frandsen siger:

  Det var et chok, at mit hår startede i slutningen af 20'erne. Jeg spildte ingen tid ved at tale med min læge om, hvad jeg skulle gøre. Han anbefalede Propecia. Jeg afkodede for at tage det, og jeg bemærkede efter at have taget det i 6 måneder, at min hårgrænse ikke var ved at falde. Jeg vil overveje at tage Propecia for at forhindre hårtab.

 6. Aksel Wulff siger:

  Jeg begyndte at miste mit hår i en meget ung alder og accepterede det altid. Da jeg var i halvtredserne, blev jeg pludselig single efter at have været en del af et par i over 30 år. Jeg følte, at jeg ikke havde noget at tabe, og begyndte at udforske ikke-påtrængende metoder til at få det gamle hår tilbage. Jeg fandt Propecia velegnet til mig og havde ingen bivirkninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *